ET LANGT LIV

Støttes opp av et sunt kosthold i samband med jevnt vedlikehold av musklenes styrke og senenes spenst. Her hos Grue Service gjenfinner du din egen styrke sammen med god veiledning eller helt på egen hånd. Hvis terskelen for å starte med trening er høy, kan det anbefales å kontakte en av fysioterapeutene som holder til ved treningssenteret. Disse kan hjelpe deg med en behandling- og opptrappingsplan for å bygge et fundament for å mestre en mer aktivt hverdag. Hold deg oppdatert med informasjon om spesielle arrangementer, åpningstider og priser her på nettsiden. Kontaktskjemaet i menyen over kan benyttes til diverse forespørsler, i tillegg til telefonnummeret vist i den øverste fanen.

TRENINGSSENTER

Prisliste og informasjon

På Grue Service sitt treningssenter i Bedringens veg har vi et oppvarmingsrom og et styrkerom. Adskilte garderober med dusj og badstue for damer og herrer. Åpningstiden vil variere avhengig av årstiden; se oppslag på treningssenteret.

 

Nye brukere:

Les gjerne vedlegger nederst på siden for vilkår for trening.

Ellers går det etter et “selvbetjeningsprisipp”; møt opp og skriv deg inn på den aktuelle listen.

 

Se nedlastbare vilkår for trening: Vilkår

FYSIOTERAPI

Kontaktinformasjon
Tre fysioterapeuter leier behandlingsrom i treningssenteret. De er adskilt fra driften av treningssenteret, men vil i noen sammenhenger bruke treningsrommene sammen med klienter. De ulike behandlerne har egne tilnærminger og fokusområder i faget, så ta gjerne kontakt med dem for nærmere detaljer vedrørende et behandlingsopplegg.
HALLVARD NILSEN

HALLVARD NILSEN

TLF 452 13 950

EVA ØSTAD

EVA ØSTAD

TLF 480 70 550

JON E. HJORTLAND

JON E. HJORTLAND

TLF 920 97 731