Seniortreff i mars

Velkommen!

8. mars inviterer vi igjen til seniortreff  i kaféen vår i Grue Næringshage klokka 12:00 med Knut Halvors til å underholde. Servering av nybakte kaker, påsmurt og andre godsaker.

FACEBOOKFEED

Kort og godt forklart .... ... Vis merVis mindre

Hva er en Vekstbedrift? Hva skiller Vekstbedrifter fra andre bedrifter? Tegnet og forklart på halvannet minutt! Stor takk til Lisand Industrier i Tvedestrand, som lar oss få vise denne videoen!

Åpne i Facebook
·Del

"Vår mangeårige veileder i kjøkken/kafé avslutter engasjementet hos oss sommeren 2019, og vi søker med dette hennes etterfølger. Vi søker en pedagog med bred arbeidslivserfaring og veiledningskompetanse." 👩‍🍳👨‍🍳Søknadsfristen er 28.02.2019, jeg garanterer godt arbeidsmiljø, søk søk søk!😍👏 ... Vis merVis mindre

Åpne i Facebook
·Del

I dag har vi igjen TACOTALLERKEN! 😍🌮
kun 50,-!!!! Løp og kjøp🏃‍♀️🏃‍♂️
... Vis merVis mindre

Åpne i Facebook
·Del

Noen interesse for disse middagsporsjonene på Kirkenær/ i Grue? Grue Service AS formidler etter bestilling. Tilkjørt mot et tillegg i prisen. Ta kontakt med oss davel 👍 ... Vis merVis mindre

Ny meny over våre ferdige middagsretter.Middagen varmer du opp i mikroen.Promenaden AS, Tlf. 62886660

Åpne i Facebook
·Del

En spesiell dag på jobb.
Nils Holmen (25) Har jobbet hos oss i Grue Service en god stund nå. Og borte på avdelingen til Glamox Luxo har han hatt enkle jobber som å legge diverse deler i en plastpose, som videre skal være med Luxo lampene ut i den store verden.
Nils, og assistent Einar Wiger var her hele dagen i går og gjorde en utrolig bra jobb. Så skulle dem hit igjen i dag, og vi diskuterte litt om Nils kanskje skulle få teste litt mer av sine ferdigheter.

Vi ble enig om å prøve å få Nils til å kjøre en maskin. Her må han bruke begge hender og ene foten. Her skal også jobben gjøres i riktig rekkefølge for at alt skal bli riktig.
Her er det bevegelige deler i maskinen som skal gjøre en gjengejobb. Og da du trykker ned pedalen så må du se at maskinen har gjort jobben ferdig før pedalen slippes opp igjen.
Jaja, dette klarer vel alle å gjøre tenker dere som ikke kjenner Nils??
Men det som gjør denne saken veldig bra er at Nils er nemlig blind.
Enkelt for oss som ser hva som blir gjort. Men for Nils som ikke ser da?
Vi forklarte at han skulle holde pedalen nede å telle til fire, da var jobben gjort.
Vi brukte fem minutter på å lære han jobben. Nå har det gått ca 20 min og han kjører den maskinen like godt som en hvilken som helst annen person.
Dette er imponerende. Del gjerne folkens:-)
... Vis merVis mindre

Åpne i Facebook
·Del

I dag kl.12:00, er det duket for årets første seniortreff i kafeen vår!
Underholdningen står Knut Lilleåsen og Bjørn Spellemann for vi spår god stemning!👏
Det blir som vanlig trekning av kake og opptenningruller på kvitteringen, og vi har masse godt for en billig penge i disken😍
Alle er hjertelig velkommen❤️
... Vis merVis mindre

Åpne i Facebook
·Del