ÅPNINGSTIDER

KAFÉ

Fra klokken 08:00 – 14:00 alle hverdager

KLESMOTTAK

Fra klokken 08:00 – 15:30 alle hverdager

GARASJE

Fra klokken 08:00 – 15:00 alle hverdager

TRENINGSSENTER

Se eget oppslag

KURS OG KARTLEGGING

Vi holder jevnlig kurs rettet mot ferdigheter innen søknadsskriving, CV-oppbygging, helsebevissthet, trening og ernæring. Vår viktigste oppgave er å være en trygg støttespiller for kompetanseutvikling. Hold deg oppdatert med kursdatoer, priser og påmeldingskjema her.
Les mer

FELLESSKAP I MAT

Vi holder dørene åpne alle hverdager så du kan ta del i vårt fellesskap. Enten du vil ha en kaffetår, et kakestykke eller en god samtale er du hjertelig velkommen til oss. Her finner du prislister for det vi har å tilby. Vel bekomme!
Les mer

INDUSTRIMASKINER

Trøbbel med å få alt inn i vaskemaskinen hjemme? Vi holder åpent alle hverdager og tar for oss vaskejobber av ulike slag. Er du ute i kjeledressen dagen lang og skitner deg til kan våre store kraftige maskiner, tørketromler og fagkompetanse være redningen i en travel hverdag. Utfyllende informasjon og priser finner du her.
Les mer

ET LANGT LIV

Støttes opp av et sunt kosthold i samband med jevnt vedlikehold av musklenes styrke og senenes spenst. Her på Grue Service sitt treningssenter gjenfinner du din egen styrke sammen med god veiledning eller helt på egen hånd. Hvis terskelen for å starte med trening er høy, kan det anbefales å kontakte en av fysioterapeutene som holder til i samme bygg. Disse kan hjelpe deg med en behandling- og opptrappingsplan for å bygge et fundament for å mestre en mer aktivt hverdag. Mer informasjon finner du her.

Les mer

PLEIE AV KJØRETØY

Vi leier en garasje i nærheten av Grue Næringshage med flinke medarbeidere som gledelig tar på seg oppgaver innen pleie og vedlikehold av kjøretøyer. Alt fra små personbiler til småbåter og lastebiler under l.7m./b.3,5 m. vil kunne få plass i lokalene. Hold deg oppdatert på tilbud og priser her.
Les mer